Catering Meny - Koldtbord

KOLDTBORD - BUFFET

KOLDTBORD – BUFFET (Minimumsordre 5 personer)
Mat laget fra bunnen av med kjærlighet & ekte matglede.
Beregn halv porsjon på barn mellom 6 og 12 år,
barn under 6 år trenger dere ikke telle med.


KJØTT, FISK, OST & PÅLEGG
Roastbiff ingen allergener
Marinert kyllingfilet ingen allergener
Krydret Kyllingbryst ingen allergener
Spanske Kjøttboller i Tomatsaus 12 – 14
Lammerull ingen allergener
Spekefat (Spekeskinke, Fenalår & 2 typer Spekepølser) ingen allergener
Kokt Skinke ingen allergener
Røkt laks 9
Varmrøkt laks 9 - 15
Håndpillede Reker 7
Marinerte Jarlsberg staver 12 (laktosefri)
Leverpostei ingen allergener

SALATER & EGG
Eggerøre 8 - 12 (laktosefri)
Kokte egg i båter 8
Waldorfsalat 8 – 12 (laktosefri) – 15 - 18
Purre- & druesalat 8 - 12 (laktosefri) - 15
Potetsalat 8 - 12 (laktosefri) - 15
Pastasalat (Vegetar) 5 - 8 – 13
Rekesalat med karri 7 – 8 - 12 (laktosefri)
Rødbetesalat 8 - 12 (laktosefri) - 15
Grønn bladsalat med tomat ingen allergener

SAUSER, DRESSINGER & RELISH
Aioli 8 - 15
Hvitløksdressing 8 - 15
1000 Øyer dressing 8 – 9 - 12 (laktosefri) – 15
Majones 8 – 15
Tyttebærrelish ingen allergener

BRØD & SMØR
Godt & saftig brød 1 – 2 – 3 - 4
Focaccia med havsalt & urter 1
Pisket Smør 12 (laktosefri)                                                            Pris: Kr. 298,- pr person

ALLERGENER: Hvetemel (1) – Rugmel (2) – Bygg (3) – Havre (4) – Durumhvete (5) –
Semulegryn (6) – Skalldyr (7) – Egg (8) – Fisk (9) – Peanøtter (10) – Soya (11) – Melk (12) –
Cashewnøtter (13) – Selleri (14) – Sennep (15) – Sesamfrø (16) – Sulfitter (17) – Valnøtter (18)

VARM MAT tillegg til Koldtbord!

TILLEGG VARMMAT TIL KOLDTBORD:
(Minimum 5 porsjoner av hver type)

Alle varmretter lages fra bunnen av med gode, ferske norske råvarer
(der det er mulig). Serveres ferdig varm eller klargjort for oppvarming.


OBS! Som varmmat-tillegg til koldtbord beregner vi ca. halv porsjon per person da de fleste spiser både av varmmat og koldtbord.

KARBONADE smørbrød ,løk og ertestuing 1 – 2 – 3 - 12 (laktosefri)          Pris: Kr. 45,- pr ½ porsjon

LAPSKAUS med saltkjøtt, flatbrød & tyttebærrelish 1 - 14                    Pris: Kr. 65,- pr ½ porsjon

FISKEGRATENG med makaroni & råkost 1 – 5 – 9 - 12 (laktosefri)              Pris: Kr. 65,- pr ½ porsjon

KYLLINGGRYTE KARRI & KOKOS, serveres med ris ingen                     Pris: Kr. 70,- pr ½ porsjon

KARRISUPPE kylling & ris,godt brød & smør 1 – 2 – 3 - 12 (laktosefri)       Pris: Kr. 75,- pr ½ porsjon

BIFF STROGANOFF med ris eller potetmos 12 (laktosefri)                       Pris: Kr. 75,- pr ½ porsjon

CHILIGRYTE MED BIFF, tortillachips & rømme 12 (laktosefri)                  Pris: Kr. 80,- pr ½ porsjon

BIDOS, serveres med godt brød & smør 1 – 2 – 3 – 12 (laktosefri)               Pris: Kr. 85,- pr ½ porsjon

FINNEBIFF potetmos, grønnsaker & tyttebær 12                                  Pris: Kr. 90,- pr ½ porsjon

BACALAO med godt brød & smør 1 – 2 – 3 – 9 - 12 (laktosefri)                    Pris: Kr. 95,- pr ½ porsjon

BOEUF BOURGUIGNON med potetmos 1 - 12 (laktosefri) - 14                Pris: Kr. 125,- pr ½ porsjon

 

SESONG:

FÅRIKÅL med Amadine poteter ingen allergener                                        Pris: Kr. 90,- pr ½ porsjon

ALLERGENER: Hvetemel (1) – Rugmel (2) – Bygg (3) – Havre (4) – Durumhvete (5) –
Semulegryn (6) – Skalldyr (7) – Egg (8) – Fisk (9) – Peanøtter (10) – Soya (11) – Melk (12) –
Cashewnøtter (13) – Selleri (14) – Sennep (15) – Sesamfrø (16) – Sulfitter (17) – Valnøtter (18)

KONTAKT OSS:

 

Adresse: Skoleveien 1, 9510 Alta

E-Post: : Post@Unocatering.no

Telefon: 78 40 33 33

© Copyright. All Rights Reserved.